Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη 22/06/2023 και ώρα 22:00 στο κανάλι ENA Channel θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκπομπή με καλεσμένο τον κύριο Αθανάσιο Ευαγγελίου, Ομότιμο Καθηγητή Παιδιατρικής - Παιδονευρολογίας του Α.Π.Θ.

Η θεματική ενότητα της εκπομπής, είναι: "Αυτισμός - Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος".

Την Πέμπτη 15/06/2023 και ώρα 22:00 στο κανάλι ENA Channel θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκπομπή με καλεσμένο τον κύριο Χρήστο Σαββόπουλο, Καθηγητή Παθολογίας του Α.Π.Θ.

Η θεματική ενότητα της εκπομπής, είναι η "Σύγχρονη Αντιμετώπιση του Αγγειακού Εγκεφαλικού".

Οι εκπομπές συνεχίζονται την Πέμπτη 08/06/2023 και ώρα 22:00 στο κανάλι ENA Channel, με παρουσιάστρια την κυρία Μαρία Βλαμήτσου και καλεσμένo τον κύριο Αχιλλέα Παπαδόπουλο, καρδιολόγο στην Καβάλα.

Η θεματική ενότητα της εκπομπής θα είναι ο "Αιφνίδιος Καρδιακός Θάνατος - Οι Απινιδωτές σώζουν ζωές - Το παράδειγμα της Δράμας".

Η επόμενη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί sto ENA Channel στις 25/05/2023, με καλεσμένη την κυρία Ειρήνη Κουτσίκα, Ρευματολόγο. Tο θέμα της εκπομπής θα είναι τα Καθημερινά Ρευματολογικά Προβλήματα. Η ώρα της εκπομπής είναι 22:00.

Η 17η Μαΐου έχει θεσπιστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης από την Παγκόσμια Ένωση κατά της Υπέρτασης, η οποία βρίσκεται σε άμεση σχέση με την Διεθνή Εταιρεία Υπέρτασης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινότητας για το μείζον πρόβλημα της αδιάγνωστης και μη ελεγχόμενης Αρτηριακής Υπέρτασης. Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας τιμώντας την 17η Μαΐου, επιθυμεί να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, δημιουργώντας ένα τετρασέλιδο ενημερωτικό φυλλάδιο για το κοινό, στο οποίο παρατίθενται πληροφορίες τόσο για τη νόσο, όσο και για την πρόληψη και την καλύτερη διαχείριση της Υπέρτασης.

Περισσότερα (pdf)

 

emvolia

Η επόμενη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί sto ENA Channel στις 11/05/2023, με καλεσμένη την κυρία Αικατερίνη Δημητρίου, Διευθύντρια Οφθαλμολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Tο θέμα της εκπομπής θα είναι οι εξελίξεις στην οφθαλμολογία. Η ώρα της εκπομπής είναι 22:00.

Η επόμενη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί sto ENA Channel στις 04/05/2023, με καλεσμένο τον κύριο Ξενοφών Κροκίδη, Παθολόγο, Διευθυντή της Β' Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας. Tο θέμα της εκπομπής θα είναι το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Η ώρα της εκπομπής είναι 22:00.

Η επόμενη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί sto ENA Channel στις 27/04/2023, με καλεσμένη την κυρία Τσιολακίδου Γεωργία, Γαστρεντερολόγο Επιμελήτρια Α' Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Η θεματική ενότητα της εκπομπής, θα είναι τα Νοσήματα του Ήπατος. Η ώρα της εκπομπής είναι 22:00.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας δημοσιεύει δύο παρεμβάσεις είχαν τη μεγαλύτερη επίπτωση στη δημόσια υγεία διεθνώς, το Καθαρό Νερό και τα ΕΜΒΟΛΙΑ. Σχεδόν δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν μολυσμένες πηγές ύδατος, κάτι που τους εκθέτει στις επιπτώσεις της μόλυνσης από χολέρα, δυσεντερία, τύφο και πολιομυελίτιδα (Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, 18 Μαρτίου 2018).
Τα ΕΜΒΟΛΙΑ διακρίνονται σε Παιδιών και Ενηλίκων. Χορηγούνται για πρόληψη λοιμωδών νόσων(Γρίπη, Πνευμονία, Μηνιγγίτιδα κα), πρόληψη διαφόρων μορφών καρκίνου...

Περισσότερα (pdf)

 

emvolia

Η επόμενη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί sto ENA Channel στις 20/04/2023, με καλεσμένo τον κύριο Δεϊρμεντζόγλου Σταύρο, Χειρούργο Ουρολόγο στην Καβάλα. Η θεματική ενότητα της  εκπομπής, θα είναι οι Ουρολοιμώξεις. Η ώρα της εκπομπής είναι 22:00.

Η επόμενη εκπομπή που θα πραγματοποιηθεί στο ENA Channel είναι 06/04/2023 ώρα 22:00 , με καλεσμένη την κα Μαρία Πετροδημοπούλου, Αλλεργιολόγο παίδων και ενηλίκων στην Καβάλα. Η θεματική ενότητα της  εκπομπής, θα είναι οι αλλεργίες την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η επόμενη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί sto ENA Channel στις 30/03/2023, με καλεσμένη την κυρία Φανή Παπουλίδου, Διευθύντρια της Νεφρολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Η θεματική ενότητα της  εκπομπής, θα είναι οι παθήσεις των νεφρών. Η ώρα της εκπομπής είναι 22:00.

Πρώτη εκπομπή στο ENA Channel στις 23/03/2023 ώρα 22:00 , με καλεσμένη την κα. Σταυρούλα Μπουσμουκίλια, Πνευμονολόγο.

«Η πιο εύκολη δουλειά στη χώρα μας είναι να κατακρίνουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τα πάντα»: Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δίνει τις δικές του απαντήσεις για τη μοίρα του κτιρίου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στον τηλεοπτικό σταθμό CENTERTV για την επιτυχημένη υλοποίηση σειράς ενημερωτικών εκπομπών με τον τίτλο «Τηλεοπτικό Στηθοσκόπιο», που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου E/HEALTH του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος INTERREG V-A «GREECE – BULGARIA 2014 – 2020», στο οποίο η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας συμμετέχει ως εταίρος.

Δελτίο Τύπου (PDF)

Παρακολουθήστε την εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08/02/2023 στο Youtube στο κανάλι του Center TV.

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στη 01/02/2023 με καλεσμένo τον κ. Μιχάλη Σωτηρίου, Ψυχίατρο, τέως Συντονιστή Διευθυντή του Ψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Η θεματική ενότητα της τελευταίας αυτής εκπομπής, θα είναι η κατάθλιψη.

Παρακολουθήστε την εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 01/02/2023 στο Youtube στο κανάλι του Center TV.

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στη 01/02/2023 με καλεσμένo τον κ. Θεόδωρο Μήτρα, Ειδικό Καρδιολόγο, ιδιώτη ιατρό στην Καβάλα.

Παρακολουθήστε την εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/01/2023 στο Youtube στο κανάλι του Center TV.

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 25/01/2023, με καλεσμένo τον κ. Σάββα Αποστολίδη, Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, ιδιώτη ιατρό στην Καβάλα και Αντιπρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας.

Παρακολουθήστε την εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/01/2023 στο Youtube στο κανάλι του Center TV.

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 18/01/2023, με καλεσμένη την κυρία Χρυσαυγή Τερροβίτου, Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο, Διευθύντρια Β' Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Παρακολουθήστε την εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/01/2023 στο Youtube στο κανάλι του Center TV.

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 11/01/2023, με καλεσμένo τον κ. Χαράλαμπο Τριανταφυλλίδη, Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο, Διευθυντή Α' Πνευμονολογικής Κλινικής Γ.Ν. Καβάλας. Η εκπομπή θα έχει θέμα τον σύνδρομο Long-Covid.

Παρακολουθήστε την πέμπτη εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/12/2022 στο Youtube στο κανάλι του Center TV.

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 28/12/2022, με καλεσμένo τον κ. Εμμανουήλ Σπανουδάκη, Αιματολόγο, Αναπληρωτή καθηγητή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα την Αναιμία.

Παρακολουθήστε την πέμπτη εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/12/2022 στο Youtube στο κανάλι του Center TV.

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 21/12/2022  με καλεσμένo τον κ. Νικόλαο Αγγελόπουλο , Ενδοκρινολόγο, Ιδιώτη Ιατρό στην Καβάλα.

Παρακολουθήστε την τέταρτη εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/12/2022 στο Youtube στο κανάλι του Center TV.

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 14/12/2022  με καλεσμένo τον κ. Θεμιστοκλή Τεμεκονίδη, Ρευματολόγο, Ιδιώτη στην Καβάλα.

Παρακολουθήστε την τρίτη εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07/12/2022 στο Youtube στο κανάλι του Center TV. 

            

       

       

Η επόμενη ενημερωτική εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 07/12/2022 ,  με καλεσμένη την κ. Μάγδα Τσολάκη, Νευρολόγο-Ψυχίατρο, Καθηγήτρια Νευρολογίας ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών.

Παρακολουθήστε την δεύτερη εκπομπή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/11/2022 στο Youtube στο κανάλι του Center Tv. 

            

       

       

Στο πλαίσιο του έργου #EHEALTH, του προγράμματος Interreg Ελλάδα-Βουλγαρία, πραγματοποιούνται ενημερωτικές εκπομπές για θέματα υγείας όπου η Ιατρική Εταιρεία συμμετέχει ως εταίρος. Οι εκπομπές συνεχίζονται την Τετάρτη 30/11/2022 , και ώρα 22:00 στο κανάλι Center TV με καλεσμένο τον κύριο Ξενοφών Κροκίδη, Παθολόγος, Διευθυντής Β' Παθολογικής Κλινικής Γ.Ν. Καβάλας, Πρόεδρος Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, με θέμα Αρτηριακή Υπέρταση.

Παρακολουθήστε την εκπομπή στο Youtube στο κανάλι του Center Tv. 

            

       

Στο πλαίσιο του έργου #EHEALTH, του προγράμματος Interreg Ελλάδα-Βουλγαρία, πραγματοποιούνται ενημερωτικές εκπομπές για θέματα υγείας όπου η Ιατρική Εταιρεία συμμετέχει ως εταίρος. Η εκκίνηση του κύκλου των εκπομπών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/11/2022 , όπου είναι και η παγκόσμια ημέρα Διαβήτη και ώρα 22:00 στο κανάλι Center TV με καλεσμένο τον κύριο Στέφανο Παπαντωνίου, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Α' Παθολογική Κλινική Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, με θεματολογία Σακχαρώδης Διαβήτης.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας στο Επετειακό Συνέδριο 100 ετών από την ίδρυση της Εταιρείας μας που θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022 στη Καβάλα, στο Ξενοδοχείο Lucy.

Αναλυτικά η πρόσκληση(pdf).

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη Ουρολογικών Παθήσεων», την Πέμπτη 05 Μαρτίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Νικήσιανης του Δήμου Παγγαίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου (pdf).

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη στην Παιδική Παχυσαρκία», στο Δημοτικό σχολείο Νικήσιανης του Δήμου Παγγαίου, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου (pdf).

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη Ουρολογικών Παθήσεων», την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Ελευθερούπολης, του Δήμου Παγγαίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου (pdf).

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη Ουρολογικών Παθήσεων», την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Χρυσούπολης, του Δήμου Νέστου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου (pdf).

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη στην Παιδική Παχυσαρκία», στο Δημοτικό σχολείο Κεραμωτής του Δήμου Νέστου, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου (pdf).

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη Ουρολογικών Παθήσεων», στο ΚΑΠΗ Νέας Καρβάλης του Δήμου Καβάλας, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου (pdf).

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη στην Παιδική Παχυσαρκία», στο Δημοτικό σχολείο Αντιφιλίππων του Δήμου Παγγαίου, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου (pdf).

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη στην Παιδική Παχυσαρκία», στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου, τη Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου (pdf).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ., στο ΚΑΠΗ Νέας Καρβάλης, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καβάλας.

Η διάλεξη αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/ Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος Interreg V-A Greece Bulgaria 2014-2020.

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στην Νέα Πέραμο διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση ευαισθητοποίησης για το έργο "Receive Emergency/Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο "E/HEALTH", του διασυνοριακού προγράμματος Interreg V-A "Greece- Bulgaria 2014-2020".

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και απευθύνεται σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, έχοντας απώτερο στόχο την ενίσχυση των ικανοτήτων τους.

Αναλυτικά (pdf).

Ημερομηνία: 14/05/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Κρηνίδων, του Δήμου Καβάλας.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG V-A Greece - Bulgaria 2014-2020.

Ημερομηνία: 12/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Ελευθερούπολης, του Δήμου Παγγαίου.

Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG V-A Greece - Bulgaria 2014-2020.

Ημερομηνία: 05/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Χρυσούπολης, του Δήμου Νέστου.

Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG V-A Greece - Bulgaria 2014-2020.

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6μ.μ. Η διάλεξη αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/ Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο«E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος Interreg V-A Greece- Bulgaria 2014-2020.

 

Ολόκληρη η  ανακοίνωση

 

                                                           


Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου». Η διάλεξη αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/ Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος Interreg V-A Greece Bulgaria 2014-2020”.

Η Ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου του Δήμου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη, 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6μ.μ.

 

Ολόκληρη η  ανακοίνωση

 

                                                           


 

            

ΙΑΤΡΙΚΗ     ΕΤΑΙΡΕΙΑ    ΚΑΒΑΛΑΣ

                         ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1920

                ΒΡΑΒΕΙΟΝ  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  ΑΘΗΝΩΝ

                   www.iekavalas.gr

 

 

                                    

ΚΑΒΑΛΑ   15  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2018

                                                                                           ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.  7

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΣ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΤΙΣΜΑΤΑ

(ΠΡΩΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ), ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

 

 

                                                             

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας κατόπιν της με αριθ. 21/19-1-2018 συνεδρίασης του και της από 28-1-2018 Γενικής Συνέλευσης των μελών της αποφασίζει, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση εκτάσεως (4) τεσσάρων  στρεμμάτων με κτίσματα, ιδιοκτησίας της, που βρίσκεται στην τοποθεσία Σανατόριο (πρώην Ορθοπεδική Κλινική) στην Καβάλα.

Κάθε αίτηση θα είναι στην ελληνική γλώσσα ή σε επίσημη μετάφραση και θα αποσταλεί εγγράφως ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση :

Επωνυμία :     ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ταχ. Δ/νση:     64012,  Αμυγδαλεώνας Καβάλας 

Ταχ. Θυρίδα :  1300

e-mail : makavala@otenet.gr

Τηλ – fax :   2510227400

το αργότερο μέχρι την  Τετάρτη 14  Μαρτίου 2018.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα στις 15 /3/2018 και ώρα 14.00  στα γραφεία της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας στον Αμυγδαλεώνα.

Για το Δ/κό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Αρχέλαος Γρανάς

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter για άμεση ενημέρωση σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητες της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας.
Όροι χρήσης
Joomla templates by Joomlashine