Ανακοινώσεις

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και απευθύνεται σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, έχοντας απώτερο στόχο την ενίσχυση των ικανοτήτων τους.

Αναλυτικά (pdf).

Ημερομηνία: 14/05/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Κρηνίδων, του Δήμου Καβάλας.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG V-A Greece - Bulgaria 2014-2020.

Ημερομηνία: 12/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Ελευθερούπολης, του Δήμου Παγγαίου.

Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG V-A Greece - Bulgaria 2014-2020.

Ημερομηνία: 05/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ., στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Χρυσούπολης, του Δήμου Νέστου.

Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG V-A Greece - Bulgaria 2014-2020.

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6μ.μ. Η διάλεξη αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/ Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο«E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος Interreg V-A Greece- Bulgaria 2014-2020.

 

Ολόκληρη η  ανακοίνωση

 

                                                           


Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου». Η διάλεξη αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Receive Emergency/ Daily needed HEALTHcare through innovations in the cross border area", με ακρωνύμιο «E/HEALTH», του διασυνοριακού προγράμματος Interreg V-A Greece Bulgaria 2014-2020”.

Η Ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου», θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου του Δήμου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη, 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6μ.μ.

 

Ολόκληρη η  ανακοίνωση

 

                                                           


 

            

ΙΑΤΡΙΚΗ     ΕΤΑΙΡΕΙΑ    ΚΑΒΑΛΑΣ

                         ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1920

                ΒΡΑΒΕΙΟΝ  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  ΑΘΗΝΩΝ

                   www.iekavalas.gr

 

 

                                    

ΚΑΒΑΛΑ   15  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2018

                                                                                           ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.  7

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΣ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΤΙΣΜΑΤΑ

(ΠΡΩΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ), ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

 

 

                                                             

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας κατόπιν της με αριθ. 21/19-1-2018 συνεδρίασης του και της από 28-1-2018 Γενικής Συνέλευσης των μελών της αποφασίζει, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση εκτάσεως (4) τεσσάρων  στρεμμάτων με κτίσματα, ιδιοκτησίας της, που βρίσκεται στην τοποθεσία Σανατόριο (πρώην Ορθοπεδική Κλινική) στην Καβάλα.

Κάθε αίτηση θα είναι στην ελληνική γλώσσα ή σε επίσημη μετάφραση και θα αποσταλεί εγγράφως ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση :

Επωνυμία :     ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ταχ. Δ/νση:     64012,  Αμυγδαλεώνας Καβάλας 

Ταχ. Θυρίδα :  1300

e-mail : makavala@otenet.gr

Τηλ – fax :   2510227400

το αργότερο μέχρι την  Τετάρτη 14  Μαρτίου 2018.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα στις 15 /3/2018 και ώρα 14.00  στα γραφεία της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας στον Αμυγδαλεώνα.

Για το Δ/κό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Αρχέλαος Γρανάς

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter για άμεση ενημέρωση σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητες της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας.
Όροι χρήσης

Joomla templates by Joomlashine